top of page
Fit Lijf coaching_shoot#2_HR_33.jpg

Omega 3 Visolie

Wist je dat 9 op de 10 mensen
een tekort aan omega-3 hebben?!

In de laatste eeuw is er een hoop veranderd. Gehaktballen, aardappelen, een goed belegde boterham met kaas en pakjes & zakjes zijn geen uitzondering. Maar met de vraag of je wel minimaal twee maal per week vette vis eet gaat bij jou vast ook je wenkbrauw omhoog! De omega 3's waar vette vis bol van staat zijn ontzettend belangrijk voor onze gezondheid.

 

We eten niet meer zoals onze voorouders dat deden en dat heeft enorm veel effect op hoe we ons voelen. We voelen ons vermoeid, meer prikkelbaar, ervaren klachten in ons brein en het heeft effect op onze vruchtbaarheid!

Met name om de hormoonbalans en de vruchtbaarheid te verbeteren, raad ik daarom het gebruik van omega 3 vetzuren aan. Dit doe ik in de vorm van een kwalitatief hoogwaardige vloeibare visolie. 

Omega 3 is ontzettend belangrijk voor:

*let op, dit zijn alleen de goedgekeurde gezondheidsclaims
 

 • 250mg EPA en DHA draagt bij aan een gezonde hartfunctie 
   

 • 250mg DHA draagt bij aan gezonde hersenen door de normale hersenwerking in stand te houden
   

 • Ook is het goed voor de ontwikkeling van de hersenen van de fœtus en van zuigelingen die borstvoeding krijgen
   

 • 250mg DHA helpt in het behoud van gezonde ogen
   

 • Ook draagt het bij tot een optimale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden
   

 • EPA en DHA dragen bij aan een normale werking van het immuunsysteem
   

 • 2 t/m 5 gr DHA en EPA helpt in het behoud van een gezond triglyceridengehalte en een normale bloeddruk
   

 • EPA en DHA dragen bij aan de normale spierfunctie


   

 • Vitamine D3 draagt bij aan gezonde spieren en een gezond functioneren van het immuunsysteem, normale opname van calcium en fosfor, een gezond calciumgehalte in het bloed en het behoud van gezonde botten en tanden.
   

Trajecten

Visolie van Eqology

Ik werk in mijn praktijk met de visolie van Egology
 

Deze olie is gecombineerd met olijfolie, waardoor je absoluut geen vissmaak proeft en is alleen verkrijgbaar in vloeibare vorm. Direct na de vangst van de vis wordt de olie koudgeperst, waardoor de olie niet ranzig wordt. Daarnaast is het duurzaam en wordt de vis helemaal gebruikt, er wordt dus niets van de vis weggegooid. 
En wat ook nog een groot pluspunt is, is dat het 10 microgram Vitamine D3 bevat, waar de meeste Nederlanders ook een tekort aan hebben.

Verder is de DHA vetzuur in de olie hoger dan de EPA vetzuur. DHA is de bouwsteen voor je hersenen/zenuwen en celmembramen. EPA is het ontstekingsremmende vetzuur. Van EPA kan geen DHA worden gemaakt, maar andersom wel. Zo kan je lijf precies reguleren hoeveel EPA het nodig heeft.

Wanneer je kiest voor het visolie pakket incl. bloedtest, krijg je van mij een bloedtest t.w.v. €84,- helemaal gratis. De bloedtest wordt gedaan d.m.v. een vingerprikje. Op deze manier kunnen we een goede nul-meting doen. Na 5 maanden krijg je vanuit Eqology een nieuwe test toegestuurd zodat je kunt zien hoe de verhouding van omega 6:3 in jouw bloed verbeterd is. Deze krijg je voor 50% korting; je betaald €42,- voor deze test in de eerste maandafrekening.

Kies een pakket

Omega 3 visolie incl. bloedtest

Je ontvangt in dit pakket van mij een GRATIS bloedtest t.w.v. €84,- voor een nulmeting. 

Vanaf de tweede maand krijg je iedere maand een fles visolie thuisgestuurd en betaal je €38,- plus €5,90 verzendkosten. In de 5e maand ontvang je een nieuwe bloedtest om je waardes opnieuw te bepalen.

Je start de eerste maand met 2 flessen Eqology visolie en betaald dan voor twee flessen én je betaald alvast je 2e test (€119,- plus €5,90 verzendkosten).

Omega 3 visolie

Vanaf de tweede maand betaal je €38,- plus €5,90 verzendkosten.

Je start de eerste maand met 2 flessen Eqology visolie en betaald dan €76,- plus €5,90 verzendkosten. 

Bestel jij het Omega 3 visolie pakket inclusief bloedtest? 

Dan krijg je ook een GRATIS mini-consult t.w.v. €50,- cadeau om je uitslag te bespreken! 

*het mini-consult duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats via videobellen

Waarom in abonnementsvorm?

Het aanvullen van de voorraad van omega 3 in je cellen duurt 120 dagen! Daarom worden er pakketen voor gebruik van 6 maanden aangeboden. Je ontvangt elke maand automatisch je bestelling thuis zonder dat je daar omkijken naar hebt. 

Uiteraard raadt ik aan op na 6 maanden door te gaan met het nemen van de visolie, maar mocht je dan toch willen stoppen dan kan je dat na 5 maanden makkelijk zelf doen.

Bestel hier je Omega 3 visolie
Maak een keuze

Bedankt voor je bestelling, je ontvangt z.s.m. een bevestiging per e-mail

Bestelformulier
bottom of page