top of page
Fit Lijf coaching_shoot#2_HR_33.jpg

Omega 3 Visolie

Wist je dat 9 op de 10 mensen
een tekort aan omega-3 hebben?!

In de laatste eeuw is er een hoop veranderd. Gehaktballen, aardappelen, een goed belegde boterham met kaas en pakjes & zakjes zijn geen uitzondering. Maar met de vraag of je wel minimaal twee maal per week vette vis eet gaat bij jou vast ook je wenkbrauw omhoog! De omega 3's waar vette vis bol van staat zijn ontzettend belangrijk voor onze gezondheid.

 

We eten niet meer zoals onze voorouders dat deden en dat heeft enorm veel effect op hoe we ons voelen. We voelen ons vermoeid, meer prikkelbaar, ervaren klachten in ons brein en het heeft effect op onze vruchtbaarheid!

Met name om de hormoonbalans en de vruchtbaarheid te verbeteren, raad ik daarom het gebruik van omega 3 vetzuren aan. Dit doe ik in de vorm van een kwalitatief hoogwaardige vloeibare visolie. 

Omega 3 is ontzettend belangrijk voor:

*let op, dit zijn alleen de goedgekeurde gezondheidsclaims
 

 • 250mg EPA en DHA draagt bij aan een gezonde hartfunctie 
   

 • 250mg DHA draagt bij aan gezonde hersenen door de normale hersenwerking in stand te houden
   

 • Ook is het goed voor de ontwikkeling van de hersenen van de fœtus en van zuigelingen die borstvoeding krijgen
   

 • 250mg DHA helpt in het behoud van gezonde ogen
   

 • Ook draagt het bij tot een optimale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden
   

 • EPA en DHA dragen bij aan een normale werking van het immuunsysteem
   

 • 2 t/m 5 gr DHA en EPA helpt in het behoud van een gezond triglyceridengehalte en een normale bloeddruk
   

 • EPA en DHA dragen bij aan de normale spierfunctie


   

 • Vitamine D3 draagt bij aan gezonde spieren en een gezond functioneren van het immuunsysteem, normale opname van calcium en fosfor, een gezond calciumgehalte in het bloed en het behoud van gezonde botten en tanden.
   

Trajecten

Visolie van Eqology

Ik werk in mijn praktijk met de visolie van Egology
 

Deze olie is gecombineerd met olijfolie, waardoor je absoluut geen vissmaak proeft en is alleen verkrijgbaar in vloeibare vorm. Direct na de vangst van de vis wordt de olie koudgeperst, waardoor de olie niet ranzig wordt. Daarnaast is het duurzaam en wordt de vis helemaal gebruikt, er wordt dus niets van de vis weggegooid. 
En wat ook nog een groot pluspunt is, is dat het 10 microgram Vitamine D3 bevat, waar de meeste Nederlanders ook een tekort aan hebben.

Verder is de DHA vetzuur in de olie hoger dan de EPA vetzuur. DHA is de bouwsteen voor je hersenen/zenuwen en celmembramen. EPA is het ontstekingsremmende vetzuur. Van EPA kan geen DHA worden gemaakt, maar andersom wel. Zo kan je lijf precies reguleren hoeveel EPA het nodig heeft.

Wanneer je kiest voor het visolie pakket incl. bloedtest, krijg je van mij een bloedtest t.w.v. €84,- helemaal gratis. De bloedtest wordt gedaan d.m.v. een vingerprikje. Op deze manier kunnen we een goede nul-meting doen. Na 5 maanden krijg je vanuit Eqology een nieuwe test toegestuurd zodat je kunt zien hoe de verhouding van omega 6:3 in jouw bloed verbeterd is. Deze krijg je voor 50% korting; je betaald €42,- voor deze test in de eerste maandafrekening.

Bestelopties visolie, vitamine D3/K2 en/of collageen

Visolie: €38,- p.m. (€76 eerste maand)

Je kan starten met 2 flesjes Eqology visolie voor € 76,- (excl. 5,90 verzendkosten). De eerste maand heb je dubbele dosis nodig voor vullen van cellen. Daarna betaal je € 38,- per maand (excl. 5,90 verzendkosten).

Visolie + test: €38,- p.m. (€119,- eerste maand)

Meten is weten. Je ontvangt 2 flesjes Eqology visolie plus een vingerpriktest die je voorafgaand van de start met de visolie prikt om je beginwaarde omega3/omega6 ratio te bepalen. Na 4 maanden krijg je opnieuw een test opgestuurd. Je betaalt de eerste maand € 119,- (excl. 5,90 verzendkosten), daarna € 38,- per maand (excl. 5,90 verzendkosten).

VITAMINE D3/K2:  € 28 p.m. OF
VITAMINE D3/K2 + VISOLIE:  € 61 p.m. (€ 132 eerste maand)

– Alleen vitamine D3/K2 is € 28,- per maand (excl €5,90 verzendkosten).
– Combinatie visolie + vitamine D3/K2 is € 132,- de eerste maand (voor 2 flessen visolie), daarna € 61,- per maand. Gratis verzending.
Ook krijg je bij de start een vingerpriktest, en na 4 maanden nogmaals. Zo kun je uitstekend je omega ratio in de gaten houden. ! Let op; wanneer je al Eqology klant bent en je voegt daar later K2/D3 aan toe, ontvang je geen extra vingerpriktest.

COLLAGEEN:  € 54 p.m.
COLLAGEEN + VISOLIE:  € 92 p.m. (€ 132 eerste maand)

Dit is een abonnementsvorm voor minimaal 6 maanden. Ben je al klant bij Eqology dan kun je de collageen los bij bestellen (stuur mij dan een berichtje via maxime@praktijkmomona.nl).


– Alleen collageen is € 54,- per maand (excl. 5,90 verzendkosten)
– Combinatie visolie + collageen is € 132,- de eerste maand, daarna € 92,- per maand. Gratis verzending.

ALLES! VISOLIE + COLLAGEEN + VITAMINE D3/K2:  € 117 p.m. (€ 186 eerste maand)

WOW, dat is een mooie basis!
Kosten zijn € 186,- eerste maand, daarna € 117,- per maand. Gratis verzending.

Waarom in abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen.

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm

van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, easy peasy. Geen omkijken meer naar. 😊

En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen.

Bestel hier je supplementen pakket
Maak een keuze

Bedankt voor je bestelling, je ontvangt z.s.m. een bevestiging per e-mail

Bestelformulier
bottom of page