top of page

GRATIS masterclass:
SUCCES BIJ EEN MEDISCH TRAJECT

Ontdek wat je vóór en tijdens een medisch traject zelf kunt doen om je kansen op een zwangerschap te verdubbelen.

Volg nu de GRATIS masterclass en ontdek de 5 stappen die jou zullen helpen om jouw kans op succes bij een medisch traject te vergroten.

In deze training leer je:

  • Hoe je met voeding je vruchtbaarheid kan ondersteunen tijdens jouw IVF reis
     

  • Waarom voeding en leefstijl invloed kunnen hebben op jouw vruchtbaarheid

 

  • Wat nou écht verschil zal maken voor jouw eicelkwaliteit en de innesteling

  • BONUS: als je tot het einde blijft kijken ontvang je een GRATIS 7-daags IVF maaltijdplan t.w.v. €39,-!

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

✅  Deze masterclass is voor jou bedoeld als jij plannen hebt om te gaan starten met een medisch traject zoals OI, IUI of IVF, of wanneer het nog niet zeker is wat jouw reis naar een kindje jou nog gaat brengen - omdat (blijvend) zwanger raken tot nu toe nog niet gelukt is.

❌  Deze masterclass is níet voor jou bedoeld als je nog geen kinderwens hebt, al zwanger bent of geen interesse hebt in wat je op een natuurlijke manier kunt doen om je kansen bij een medisch traject te verdubbelen.

Wil jij jouw droom van een gezin uit laten komen? 

Dan is deze oproep voor jou!

"Bedankt voor je presentatie, het was echt super helder en duidelijk!"
Beeld 18.jpg

Hi, Ik ben Maxime

Toen ik in 2016 besloot te stoppen met de pil, slikte ik deze al ruim 10 jaar. Ik was begonnen met de pil omdat ik tijdens mijn menstruatie zó ziek was dat ik een week op bed verbleef. Nu het krijgen van kindjes 'begon te kriebelen', leek het me een mooi moment op eens te starten met 'onthullen'. Maar helaas bleef mijn menstruatie uit...

Een jaar later was ik nog maar een drietal keer ongesteld geworden, dus besloot ik een afspraak te maken met de huisarts, die mij na 2 afspraken en 3 telefoontjes eindelijk doorstuurde naar de gynaecoloog.

Deze bevestigde helaas mijn vermoeden en gaf aan dat de kans dat ik zonder hulp zwanger zou worden erg klein was. Op de volgende afspraak zouden we bespreken welk traject het beste bij ons zou passen, want zwanger worden zonder medisch ingrijpen zat er volgens hem niet in.

Daar liet ik het echter niet bij zitten en na het op doen van veel kennis, een opleiding verder en het volgen van mijn eigen 'advies' ging ik van 3 keer per jaar ongesteld, naar een cyclus van 33 dagen. En, toen ik met mijn man besloot om te beginnen aan kindjes raakten we vrijwel direct zwanger, zonder medisch ingrijpen!

bottom of page