top of page
Fit Lijf coaching_shoot#2_HR_33.jpg

Gratis klachten analyse

Wil jij de oorzaak van jouw klachten weten?

Heb jij weinig energie, stemmingswisselingen, een hevige, pijnlijke of onregelmatige menstruatie en al 101 diëten geprobeerd, maar het lukt niet om blijvend af te vallen?

Wanneer je allerlei vage klachten hebt, kan dit er op wijzen dat je hormonen uit balans zijn. Maar waar gaat dit dan precies mis?

Download nu mijn gratis hormonale klachten analyse en krijg inzicht in de mogelijke hormonale disbalans als oorzaak van jouw klachten.

Na aanmelding ontvang je de checklist automatisch in je mailbox. Check voor de zekerheid ook de ongewenste mail!

Hoe zou het voor je zijn als...

  • Je je niet meer moe en futloos voelt, maar eindelijk weer op start met genoeg energie voor de hele dag

  • Je geen last meer hebt van stemmingswisselingen

  • Je kan stoppen met eindeloos diëten, maar je wel op gewicht kan blijven

  • Je geen hevige of pijnlijke menstruaties meer hebt

  • Je cyclus super regelmatig zal zijn en je geen menstruaties meer overslaat

  • Je geen klachten meer ervaart als een opgeblazen buik, hoofdpijn of onrustige huid

  • Je geen eetbuien of cravings meer hebt naar zoet of zout

Trajecten

Je bent niet de enige!

Hormonen zijn niet alleen van invloed op jouw cyclus, maar regelen jouw gehele fysieke en mentale gezondheid. Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn!

Ik ben Maxime en als hormoontherapeut & orthomoleculair adviseur help ik jou graag bij het creëren van een balans die bij jou past, zodat jij optimaal kunt genieten van je lijf en leven, zonder hormonale klachten. Niet met een streng dieet en verplicht naar de sportschool, maar door stap voor stap aanpassingen te maken in jouw voeding en leefstijl. 

Vraag hier jouw gratis klachten analyse aan

​​Deze gratis checklist is bedoeld om je te laten zien hoeveel verschillende klachten en symptomen kunnen wijzen op een hormonale disbalans. In het e-book staan de belangrijkste hormonen genoemd die invloed hebben op jouw stemming, energie en gewicht.

Je kunt bij elk hormoon de klachten aanvinken die jij regelmatig ervaart, om zo inzicht te krijgen in de oorzaken van jouw hormonale disbalans.

 

Deze test geeft je geen diagnose en is geen vervanging van een medische diagnose.

Na aanmelding ontvang je de checklist automatisch in je mailbox. Check voor de zekerheid ook de ongewenste mail!

Testimonials

Gratis mini-consult

Ik bied jou de kans om een gratis 30 minuten mini-consult met mij in te plannen. We drinken digitaal samen een kopje thee of koffie om jouw klachten door te spreken. Ook geef ik je minimaal 3 tips waar je meteen mee aan de slag kan om je zwangerschapskansen te vergroten!

Beeld 3.jpg
bottom of page