top of page

Gratis online masterclass:
In 4 stappen naar jouw droom: zwanger!

Beeld 17.jpg

In deze masterclass leer je:

  • wat de stappen zijn die je kan nemen om wél zwanger te worden
     

  • wat de mogelijkheden zijn naast een medisch traject in het ziekenhuis

 

  • hoe je het heft in eigen hand kan nemen
     

  • hoe je erachter komt wat de exacte reden is achter het uitblijven van jouw zwangerschap

KORTOM: precies wat jij moet weten om je droom te kunnen verwezenlijken

Kan je er niet live bij zijn? Dan ontvang je naderhand de opname!

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

✅  Deze masterclass is voor jou bedoeld als jij al voor een langere periode bezig bent met jouw kinderwens en het tot nu toe nog niet (blijvend) gelukt is.

❌  Deze masterclass is níet voor jou bedoeld als je nog geen kinderwens hebt, of al zwanger bent.

Wil jij jouw droom van een gezin uit laten komen? 

Dan is deze oproep voor jou!

In deze online masterclass 'In 4 stappen naar jouw droom: een zwangerschap!' vertel ik je hoe ik van een diagnose waarbij de gynaecoloog aan gaf de kans op een natuurlijke zwangerschap nihil was; ik in 2019 tóch zwanger raakte zonder medische hulp. Nadat ik in 2020 beviel ik van mijn eerste zoon, kregen wij in 2022 een tweede zoon nadat ik weer zwanger ben geworden zónder medisch ingrijpen.

Als je een kinderwens hebt, maar het tot nu toe nog niet gelukt is om (blijvend) zwanger te raken dan is het voor jouw tijd voor de volgende stap.

Ik neem je in deze masterclass mee in hoe je de meest vruchtbare versie van jezelf wordt en de kans op een (natuurlijke) zwangerschap vergroot!

Beeld 18.jpg

Hi, Ik ben Maxime

Toen ik in 2016 besloot te stoppen met de pil, slikte ik deze al ruim 10 jaar. Ik was begonnen met de pil omdat ik tijdens mijn menstruatie zó ziek was dat ik een week op bed verbleef. Nu het krijgen van kindjes 'begon te kriebelen', leek het me een mooi moment op eens te starten met 'onthullen'. Maar helaas bleef mijn menstruatie uit...

Een jaar later was ik nog maar een drietal keer ongesteld geworden, dus besloot ik een afspraak te maken met de huisarts, die mij na 2 afspraken en 3 telefoontjes eindelijk doorstuurde naar de gynaecoloog.

Deze bevestigde helaas mijn vermoeden en gaf aan dat de kans dat ik zonder hulp zwanger zou worden erg klein was. Op de volgende afspraak zouden we bespreken welk traject het beste bij ons zou passen, want zwanger worden zonder medisch ingrijpen zat er volgens hem niet in.

Daar liet ik het echter niet bij zitten en na het op doen van veel kennis, een opleiding verder en het volgen van mijn eigen 'advies' ging ik van 3 keer per jaar ongesteld, naar een cyclus van 33 dagen. En, toen ik met mijn man besloot om te beginnen aan kindjes raakten we vrijwel direct zwanger, zonder medisch ingrijpen!

bottom of page